maanantai 14. syyskuuta 2015

Blousey - banana!

Sain tämän erikoisen shampoon testattavaksi Lushilta kesällä. Käytinkin tätä lomalla ja tykkäsin vaikka aluksi epäilinkin tätä suuresti. Shampoo sisältää ihan oikeasti tuoretta banaania! Lisäksi sen kerrotaan sisältävän mm. anista, maustepippuria, kaakao- ja cupuacuvoita, ruusuöljyä, katajanmarjaöljyä, timajamia ja rosmariinia... Tuote lupaa kosteuttaa vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia. Voitte kuvauksen perusteella kuvitella että tuoksu on aika nenää huumaava!

Vaikka tämä onkin hieman erikoisen näköistä tavaraa, niin ei käyttötapa eroa tavallisista shampoista. Shampoo levitetään kosteisiin hiuksiin ja huuhdellaan pois. Oletin että tätä saisi huuhdella hiuksista pois ikuisuuden, mutta yllätyin positiivisesti. Tuoksu on voimakas, muttei jää hiuksiin pitkäksi aikaa (ikävä kyllä). Rasvaiset hiukset kyllä puhdistuivat hyvin. Ei tarvittu toista pesukertaakaan. Tykkäsin aidosti yllättyneenä.

Itse lisään aina hoitoaineen joten en osaa sanoa kuinka kosteuttava tämä on yksinään pidemmän päälle. Oma kuiva hius kaipaa hoitoaineen ja latvat vielä jätettävän hoitotuotteen. Huomasin että hiuksiin saattaa jäädä höytyviä tai "tikkusia" shampoosta, mutta ne lähtevät pois harjauksen yhteydessä. Älä ihmettele jos lavuaariin tai lattialle ilmestyy pieniä outoja tikkusia, ne ovat mitä luultavammin tästä shampoosta.

Hinta on aika kova shampoolle. 100 gramman purnukka maksaa melkein 30 euroa. Toisaalta tähän hintaan saat sitten luonnonmukaista shampoota ilman turhia lisäaineita. Luulisin että kemikaaleille herkistyneet tai herkän päänahan omaavat voisivat saada tästä kivan kaverin. Blousey sopii myös vegaanien käytettäväksi.

Kiinnostaisiko sinua antaa hiuksillesi banaania?



20150701_144020
 
 
 
20150701_144056

 
 
INCI: tuore reilun kaupan luomubanaani (Musa paradisica), maustepippurin marja-, reilun kaupan luomuneilikka- ja tähtianishauduke (Pimenta officinalis, Eugenia caryophyllus, Illicium verum), ammonium laureth sulfate, glyseroli (glycerine), propylene glycol, reilun kaupan luomukaakaovoi (Theobroma cacao), soijalesitiini, lauryl betaine, cocamide MEA, cupuacu-voi (Theobroma grandiflorum), hajuste (parfum), ruusuöljy (Rosa damascena), mustaherukka absolute (Ribes nigrum), timjamiöljy (Thymus zygis), rosmariiniöljy (Rosmarinus officinalis), katajanmarjaöljy (Juniperus communis), geraniol, limonene, linalool, citronellol



6 kommenttia:

  1. Tosi jännän kuuloinen tuote, näyttääkin siltä, että tuoksuu ihan banskulta. :D Voi tietenkin olla, että siihen saa äkkiä yliannostuksen, jos kerta pitkäksi aikaa jää leijumaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Banaania hiuksille. Olin kyllä aika hämmentynyt aluksi kun tämän avasin. :D

      Poista
  2. Joskus ammoisina aikoina (yli 20 vuotta sitten) tuli käytettyä The Body Shopin banaanishampoota (vai oliko se hoitsikkaa?) useampikin puteli. Houkuttelisi kyllä kokeilla tätä, mutta on hieman liian hintava tämän hetkiseen budjettiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Tuote on hintava ja se pistää miettimään kahdesti ennen ostamista.

      Poista
  3. Näyttää ihanalta, mutta ei varmaan toimisi mun hiuksille :D Hintakin kyllä vähän kirpaisisi noin pienestä purkista, vaikka kampaamotuotteisiin mulla meneekin usein se 25-30€/pullo. Lushilla on kyllä muuten niin ihania tuotteita ja se tuoksumaailma <3 !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta että hinta on korkean tuntuinen, etenkin itse hölvään shampoota usein vähän liikaakin hiuksiin. Mä odotan että pääset pian Lushille nuuhkimaan :) Itse olen taas menossa mahdollisesti tällä viikolla. :)

      Poista