keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Moisturizing Socks with Shea Butter & Aloe Vera Extract

Tilasin nämä kosteuttavat sukat testiin iHerbistä (ja pari muutakin tuotetta joista ajattelin lähipäivinä höpötellä..). Paketti lupaa ylellisen koti spa-hoidon jaloille. Korealaiset sukat kosteuttaa ja ravitsee kuivia jalkoja. Paketissa on yhteen käyttökertaan sukat ja näitä saa vain yhdessä koossa. Oma jalkani on 37-38 ja hyvin ne sujahti sukkiin. Hieman jäi tilaakin.
 
Käyttö on hyvin helppoa. Jalat pestään ja kuivataan huolellisesti. Sitten vedetään hassut muovi-sukat jalkaan ja hierotaan jalkoja hieman että sukkien sisältö leviää kaikkialle jalkojen iholle. Odotellaan noin 20-30 minuuttia ja huuhdotaan jalat. Ja kas sinulla on ihanan pehmeät pikku jalat. No isot tai pienet, pehmeät ne on.
 
Muutama huomautus lienee paikallaan. Ensinnäkin muoviset sukat on liukkaat, itse ratkaisin ongelman vetämällä normaalit sukat päälle. Lisäksi varmistui että hoitavat aineet pääsivät varmasti kosteukseen ihon kanssa. Toisekseen oli juuri hiljattain kuorinut jalkani Holika Holika-sukilla eli iho ei ollut paksuuntunut mistään. Kovin paksuuntuneille jaloille en lupaa yhtä pehmeää fiilistä kuin itse sain kokea. Ja kolmanneksi näistä sukista huolimatta pitäisi muistaa kosteuttaa jalkojenkin ihoa useammin kuin kerran kuussa...
 
Onko kokemuksia näistä kosteuttavista sukista? Itse tykästyin niin että tilasin jo varastoon toiset... vinkkinä että nämä saa usein tarjoushintaan.. kannattaa käydä kurkkaamassa..
 
20140505_180736
 
INC: Water, mineral oil, propylene glycol, aloe barbadensis leaf extract, butyrospermum parkii, simmodsa chinensis seed oil, glyceryl stearate, microcrystalline wax, cetyl alcohol, isopropyl myristate, stearic acid, glycerin, panthenol, polsorbate 60, tocopheryl acetate, PEG-40 stearate, dimethicone, carbomer, hydroxyethylcellulose, fragrance, methylparaben, chlorphenesin, butylparaben, triethanolamine, allantioin. (INC-lista lainattu iHerbin sivuilta eli täältä)

2 kommenttia:

  1. mielenkiintoinen tuote .. hm.. mulla oli muistaakseni joku granaattiomena kasvonaamio juuri tuolta NU-PORElta , se oli ainakin tosiii hyvä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, mä taisin sujauttaa sen mun virtuaaliseen ostoskärryyn mutta poistin viime tipassa. Pakko kyllä ostaa seuraavalla kerralla... :D

      Poista