sunnuntai 26. toukokuuta 2013

I love you Galliano!

Olin niiden onnekkaiden joukossa jotka saivat Livboxin mukana John Gallianon 10ml tuoksun. Nyt tämä makea, sokerinen eliksiiri on tullut käytettyä. Parlez-moi d'Amour nimeä kantava Eau de Toilette sopi arkeen ja juhlaan. Koska olen huono arvioimaan ja tunnustelemaan tuoksuja, joudun turvautumaan apuun.
Nelly.comin sivuilta lainasin hintatietoja ja tuoksun kuvausta:

JOHN GALLIANO / PARLEZ-MOI D'AMOUR EDP 50 ML

EUR 83,50
John Galliano Parlez-moi D'amour on sensuelli ja hienostunut tuoksu. Selkeät ja voimakkaat mustikan vivahteet yhdistyvät mehukkaaseen mandariiniin ja makeisiin vadelmiin. Sydäntuoksu koostuu jasmiinista ja ruususta, johon on lisätty laventelia. Jälkituoksu päättää miellyttävällä ja pehmeällä vaniljalla. Pullon design symbolisoi ennalta-arvaamattomuutta, toisista välittämistä, inspiraatiota, yllätystä. Romantiikkaa pullossa; todellisessa Galliano-hengessä tunne välittyy tuoksun ympäröivän maksetun rakkauskirjeen muotoisen lasipullon kautta.



Suosittelen makeiden mutta samalla raikkaiden tuoksujen ystäville. Itse pähkäilen tämän ja Escadan Cherry in the Airin välillä.

Ääniä Gallianolle tai vastaavasti Escadalle?





perjantai 24. toukokuuta 2013

Nail art sourcebook

Tunnustan olevani edelleen hyvin tylsä kynsienlakkaaja. Rakastan lukea kynsiblogeja, mutta en vain onnistu luomaan samanlaisia taideteoksia omille kynsilleni geelikynsistä huolimatta. Leimailut onnistuvat jotenkuten-sinnepäin, mutta kaikki muu näpertely ei vaan onnistu. Tai sitten yritän tunkea liikaa kaikkea kynsille samaan aikaan. Tuloksena kaaos. Ei hallittu sellainen. Oppiakseni paremmaksi lakkaajaksi päätin lainata kirjastosta Nail Art sourcebookin. Kynsien lakkaamisenhan oppii vain kirjoista lukemalla? ;D

Itse teos oli kuvia eli ideoita täynnä, mutta kaltaiselleni aloittelijalle tutoriaaleja ei ollut. Niitä olisin kaivannut. Eli kuva-kuvalta etenevää selostusta kuinka ne hohdokkaat kynnet taiteillaan aivan itse. Mutta jos pelkät kuvat riittävät niin tässä kirjassa niitä riittää. Koostin alla olevaan kollaasin omia suosikkejani.
Huomautuksena että kollaasissa ylhäällä oikealla näkyvät kynnet ovat mielestäni pelottavat. Pituus ja muoto ei jotenkin miellytä yhdessä silmääni, mutta muutoin tykkään tyylistä.

Onko sinussa kynsitaiteilijan vikaa? Vinkkejä saa jakaa.




ISBN 9781780970899
Kustantaja: Carlton Books
Kirjoittaja: Alexander, Pansy

Adlibriksestä ostettuna kirjan hinta on kirjoittamishetkellä 11,50 €.

torstai 23. toukokuuta 2013

Last drops... and gone.

Pikainen postaus kahdesta loppuneesta tuotteesta. Ensimmäisenä Seppälästä ostettu Escada-korvikkeeni nimeltä HAVE FUN. Erittäin makea, tyttömäinen tuoksu. Käytin arkisin töissäkin, sillä tuoksu haihtui iholtani erittäin nopeasti. Hintaa taisi olla alle kympin. Ostosta on jo aikaa runsaasti. Muistelen nähneeni näitä vielä viime vuoden lopulla Seppälän valikoimissa. Mahtaako olla enää? Voisin ostaa jos oikeasti tarvitsisin hajuvettä pienellä budjetilla. Mutta isona tyttönä voisin panostaa ja sen aidon Escadan hankkia.




Toisena Biodrogailuni viimeiset rippeet. Toinen pullo kasvovettä käytetty eikä mielipiteeni muuttunut aikaisemmasta. Voit lukea aikaisempia mietteitäni Biodrogasta tästä ja tästä. Mitähän seuraavaksi Dermalogica? Olen ainakin pitänyt Livboxin mukana tulleesta Daily Microfoliant kuorintajauheesta. Voiko joku suositella? 

tiistai 21. toukokuuta 2013

Ensimmäinen franken-kokeiluni

Päätin ryhtyä kynsilakkakemistiksi. Tässä kaikki lakkauksessa käytetyt lakat. Aluslakkana N.Y.C Ridge filler. Päällyslakkana inm. Lakkasin kertaalleen kynnet ELFin punaisella lakalla nimeltä Velvet red. Lakkaus jäi raidoittuneeksi, mutta en antanut sen häiritä vaan etenin suunnitelmassani. Koska minulla ei ollut tyhjää kynsilakkapulloa frankenin sekoittelua varten, sekoitin lakat asetin päällä. Eli nappasin ensin punaista Elf lakkaa siveltimeen runsaasti ja naputtelin lakat asetille. Toistin muutaman kerran niin että lakkaa oli mielestäni riittävästi yhden käden lakkauksiin. Sitten sama juttu Perfectin hologrammilakalle H8. Sekoittelut ja tadaa! Ensimmäinen oma franken oli valmis. Sitä yksi kerros ja uuden satsin sekoitteluun.

Sen verran Perfectin hologrammilakoista, että ainakin omistamissani kappaleissa värillinen lakka nousee hologrammi-osuuden yläpuolelle. Eli pullossa näkyy selvästi kahtena erillisen tasona värilakka ja hopeinen hololakka. Eikä niitä saa sekoiteltua/ravisteltua toisiinsa täysin. Ainoa jokseenkin toimivaksi kokemani keino on sekoitella lakkaa hammastikulla. Sen takia ne saa jatkossakin toimia pohjina frankeneille.


Löytyykö teiltä jotain vastaavia kynsilakkakokeiluja?
















sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Jollie jollie ja peel off


Golden Rosen Jolly Jewels-kynsilakat ovat olleet esillä blogeissa pitkään. Nämä indie-merkkien lakkojen jäljillä olevat glitter-sandwich-naminami-lakat löytyvät mm. Seppälä-ketjun hyllyiltä. Itse tilasin omani nettikaupasta (tuttuun tapaan).

Näistä neljästä lakasta olen kokeillut vain kuvan ensimmäistä. Seuraavaksi kynsille päässee tuo kolmas. Olen itse sitä samaa mieltä nämä kannattaa parittaa jonkun värillisen "aluslakan" kanssa. Yksinään kerrostettuna ainakin tuo kokeilemani sävy 110 muodostuu liian glitteriseksi (on muuten todE-lla* ärsyttävä poistaa) ja liian "ahtaaksi" kynsillä. Liika on liikaa.

Onko teillä kokemuksia glitterlakkojen kanssa suositeltavasta peel off-aluslakasta? Ostin sellaisen kynsilakkakirppikseltä. Kokeilin kerran ja epäonnistuneesti. Ei ne lakat mihinkään lähteneet siisteinä palasina. Ensin kaksi kerrosta tavallista aluslakkaa (Yves Rocher) ja sitten kerros tuota peel off-lakkaa. Onko teillä suosituksia tai vinkkejä?



Sävyt: 110, 113, 115 ja 117


perjantai 17. toukokuuta 2013

Helppo kampausvinkki x 2

Pikainen postaus erittäin helposta kampauksesta, jonka opin Glitterin ansiosta. Alemmassa kuvassa näkyvä blig bling-panta on ainoa tarvittava väline kamman lisäksi. Toteutus on helppoa. Aseta panta päähäsi sopivaan kohtaan, niin että se tuntuu mukavalta. Sitten vai kieputtamaan hiuksia pannan ympärille. Etuhiukset halusin vapaaksi. Niitä voi halutessaan kihartaa hieman. Pannan ympäri kieputetut takahiukset pitävät pannan paikoillaan. Hieman hiuslakkaa tarvittaessa ja kampaus on valmis.


Toinen kuva on otettu hiusten vapauttamisen jälkeen. Eli mukava lainekampaus tarjolla kera timanttipannan. Niin helppoa.


Eipä tässä muuta tällä kertaa! Mukavaa viikonloppua kaikille!





torstai 16. toukokuuta 2013

Kuva-arvoitus

Tunnistatko tämän Glitterin hiusiltamassa kuvaamani tuotteen?




Tämä häiriintyneeltä lävistykseltä näyttävä kapistus on nimeltään hiusruuvi. Se syrjäyttää tehtävässään ne normaalit hiuspinnit. Sen avulla voit tehdä kampauksia vain mielikuvitus rajanasi. Esimerkiksi edellä mainitussa iltamassa todistimme kuinka kaksi hiusruuvia pitää paikallaan kieputetun nutturan takaraivolla. Todella simppliä ja todella nopeaa. Itse koen tämän tavallisia pinnejä paremmaksi. Niitä kun saa aina tunkea kilokaupalla kampauksiin ja sitten vastaavasti irrotella yöllä- niiden kanssa kun ei ole mukava nukkua.

Oletko sinä tutustunut hiusruuvien käyttöön?

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Katsokaa mitä löysin!

Joku saattaa muistaa kuinka etsin Flormarin glitterpommille seuraajaa? No ei tarvitse enää etsiä sillä tänään löysin Tarjoustalosta tämän saman lakan uudessa pullossaan. Kyllä vain. En ole aiemmin sitä nähnyt valikoimissa, mutta tänään sattumalta löysin sävyn 010. Ja niitä oli monta kappaletta tyrkyllä joten tarjous osta kolme vitosella tuli käytettyä. Onneksi ymmärtäväinen avopuoliso ei ollut huolissaan kun kannoin kolme kappaletta samaa sävyä kassalle.

Onkohan näitä ollut aina? En kyllä ole huomannut vaikka olen ympäri Suomea etsinyt kaikista paikoista joista olen Flormaria havainnut.








tiistai 14. toukokuuta 2013

Tigi S-factor Smoothing Shampoo

Olen katsellut suihkun nurkassa jo muutaman kuukauden neljää(!) isoa Tigin pumppupulloa. Vihdoinkin sain kulutettua yhden loppuun saakka. Kuvasta voitte huomata että jatkuva punaisella suoravärillä läträäminen on näkyvissä myös tuosta pullon kyljestä. Hiuksista valuu punaista väriä lähes joka suihku kerralla ja se pinttyy todella mukavasti kiinni materiaaleihin.

Smoothing Shampoo tuli siis tiensä päähän ja innolla heivaan sen roskiin. Tämä 750 ml karamellin (päärynäomena kuulemma) tuoksuista shampoota hoiti tehtävänsä hyvin, mutta kyllästyin samaan tuoksuun muutaman kuukauden jälkeen. Olen siis käyttänyt muita merkkejä tässä ohella. Tämä naminami shampoo lupasi tyydyttää käyttäjänsä takuuvarmasti. S-factor sarja on suunniteltu kosteuttamaan ja suojaamaan. Smoothing shampoo lupaa tehdä hiuksista silkkiset, pehmeät ja suorat. Sopii kaikille hiuslaaduille. 

Hiukset tulivat pehmeiksi, mutta tuplapesulla niistä tuli liiankin puhtaat. Sellaiset narskuvan puhtaat. Hoitoaine oli saman sarjan, joten lopputuloksena oli pehmeät ja silkkiset hiukset. Lähtökohtana siis latvoista kuivat karkeat hiukseni, jotka ovat käsittelyissä kärsineet. Päänahka rasvainen tällä hetkellä. Ja käyttötavastani hieman; käytän shampoota päänahkaan ja osaan pituuksiin. Hoitoainetta laitan vain latvoihin. Hintaa tällä isolla pullolla on noin 25 euroa, mutta hinta-laatusuhde on kohdallaan jos miettii kuinka monta kertaa tästä saa hiukset pestyä. Litrahinta ei siis nouse aivan pilviin. Mutta ongelmaksi koen tuon karamellin tuoksun nuuhkuttelun kuukausi toisensa perään.

Voisin ostaa uudelleen, mutta en ihan heti. Nyt olen vain onnellinen että yksi purkki vie vähemmän tilaa hieman ahtaasta suihkunnurkastamme. Luulen että mieskin on tyytyväinen, vaikka ei ole mitään sanonutkaan.



maanantai 13. toukokuuta 2013

Ilta Glitterissä

Glitter järjesti kauneusbloggaajille mukavan illan Helsingissä hiusten parissa. Rento ilta sisälsi tietenkin hiustenlaittoa ja paljon vinkkejä kotiin viemisiksi. Glitter julkaisi toisen painoksen kampaus- ja hiusoppaastaan nimeltä The Hair Guide Volume 2. Tämän teeman ympärille oli iltamme rakennettu. Pääsimme siis tutkimaan tulevia uutuuksia ja halutessaan sai kampausstylistin tekemän kampauksenkin. Itsekin sain ihanan prinsessamaisen keijukais-tyylin. Kiitos vaan Hanskille vielä kertaalleen. Glitterin hiushärpäkkeiden lisäksi käytössä oli Cutrinin Chooz-tuotteita, joista saimme myös kotiinviemisiä.
 
Kuvan ottanut Duvessa. (klik)


Tunnustan olevani super-laiska hiustenlaittaja. Kotona "nuttura", töissä avoinna/ponihännällä. Joskus yöksi laitan kosteisiin hiuksiin letit, jotta saan kevyet laineet. Usein niinäkin päivinä hiukset menee automaattisesti ponihännälle, ilman mitään viritelmiä. Glitterin illasta sain monta uutta ideaa, joiden toteutukseen ei aikaa mene sitä ponihännälle sipaisua enempää. Ja kun sitä normaalia tylsää ponihäntääkin voi piristää nopeasti. Esimerkkinä erilaiset "hair cuffit". Kuvissa esillä myös kesän tulevaa valikoimaa. Kannattaa siis käydä Glitterissä katsomassa mitä ihanuuksia kesä tuo tullessaan heidän valikoimiinsa.





Normaalia ponihäntää hieman vaikeampia (aloittelijalle) ovat erilaiset nutturat. Valkkeja ja muuta apuvälinettä löytyy joka lähtöön. Itse bongasin nutturavalkin punertavassa sävyssä, yleensä ne kun ovat mustia tai liian vaaleita. Punertava sävy ei siis pistä silmään vaikka hiukset eivät joka kohtaa valkissa peittäisikään. Ja oikeasti tuo nutturavalkin käyttö on ihan helppoa pienen treenin jälkeen. Niitä löytyy monessa koossa, jokaiselle omansa. Nutturaa on todellla helppoa koristella erilaisin kukkasin, niitäkin löytyy moneen makuun.





Tuollainen lettipanta olisi ihana kesällä. Ja puhelinjohtohiuslenkit ovat mainioita! Niistä tulette kuulemaan pian uudelleen.



Suuri kiitos mukavasta illasta Glitterille ja kaikille mukana olleille. En hyödy jos klikkaatte postauksessani olevia linkkejä, ne ovat vain tarkoitettu yksinkertaisesti lukijoilleni avuksi.

PS. Glitterin omaan blogiin pääset tästä. 

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Something green.


Kiekolla vihertävät lakkani. Kerroksia on yksi. Musta tuntuu että vihreitä on kadoksissa. Muutamaa jäin kaipaamaan. Olisinko lainannut ja jäänyt sitten palauttamatta? Pitää tutkia vielä ettei löydy mistään jemmasta.


Elf - Mint Green
Wet and wild - Jade
MiYO - Grape (saatu blgin kautta)
Gina Tricot - Holographic green
Sinful  colors - Aqua
Gosh -  Ocean
Kone - dc05
Milani 3D - Hi tech
Gina Tricot - blue bug
Mavala- Bronze green
Golden Paris holo - 116

perjantai 10. toukokuuta 2013

Sensai Sponge Chief

Viime viikonloppuna olimme tuttuun tapaan Radio Rock risteilyllä seilaamassa. Koska herra Persialainen oli tiputtanut meikkini lattialle, päätin tuhlata jopa kympin kosmetiikkaan matkan aikana. Mukaan tarttui Sensain kehuttu puhdistusliinanen. Hintaa oli 9,90€ jos en liikaa valehtele. Voitteko uskoa etten oikein löytänyt mitään muuta ostettavaa? Siis haloo? Jotenkin pää löi tyhjää tai sitten ei löytynyt sitä jotain. Mutta olen tyytyväinen ostokseeni.

Kotiin päästyämme pääsin heti kokeilemaan tätä ihmeliinaa. Leikkasin sen kahtia, jotta se kestäisi käytössä sen 6 kuukautta. Jostain luin että suositus on vaihtaa liina kolmen kuukauden välein uuteen. Ja koska liina oli iso, sain mukavasti kaksi liinaa yhdestä. Tietenkin olin ensin googlettanut ja blogittanut että moinen kahtiajako on suotava operaatio.

Sponge chief tuntuu hieman "kumiselta". Mieleeni tulikin juuri ne siivoukseen tarkoitetut ihmesienet. Ja kyllähän tämä toimii piru vie. Tämä on oiva kuivaihoiselle/atoopikolle joka ei saa läträtä veden kanssa. Tai sellaiselle jonka lavuaari on liian pieni/väärällä korkeudella jotta vesi pysyisi lavuaarin puolella.

Kuinka sitten tätä käytin? Kostutin kämmenet ja otin normaaliin tapaan puhdistustuotetta käsiini. Hieroin sitä kasvoihin ja kostutetulla Sponge chiefillä sitten pyyhin meikit ja aineet kasvoilta pois. Välillä huuhtelin liinan ja rutistin liiat vedet pois. Tuli puhdasta. Sitten vain liinan huuhtelut ja ilmavasti kuivumaan suihkutangon päälle. Jostain muistan lukeneeni ettei liinaa kannata taitella ettei se murru. Ja omakohtainen viisaus voisi olla, että pidä liina kosmetiikkavastaisen kissan ulottumattomissa.


Löytyykö sinulta Sensai Sponge Chief? vai onko käytössä muu vastaava?




torstai 9. toukokuuta 2013

Lady Luck

Oikeastaan parempi otsikko olisi ollut A-Englandin kynsilakat tai Tristam, Saint George and She walks in beauty. Mutta koen itseni onnekkaaksi kun saan viimein omistaa edellä mainitsemani kynsilakat. Kyseiset kynsilakat ovat Adeninan verkkokaupasta tilattu palkintona koulukurssin läpipääsemisestä (ruotsia hey ca´moon!). Tilaaminen oli vaivatonta ja lakat saapuivat luokseni muutamissa päivissä. Mukana oli käsinkirjoitettu viesti, joka aina tuntuu mukavammalta kuin se printteristä sylkäisty "Thanks!".

En ole näitä kaunokaisia ehtinyt vielä kiekottamaan, mutta olen jo hullaantunut täysin. Jos lakat ovat hyvin käyttäytyviä, niin saatanpa tilata muutaman muunkin vielä.


Mielipiteitä A- Englandin lakoista? Suosikkinne? Suosituksia?






Lost and found.

Kurkistetaanpa taas erään päivän hakusanojen taakse. Tällä kertaa ei mukana ollut mitään erikoista, mutta huomaan että punainen tukka/hiusvärit tuovat paljon lukijoita blogini pariin.


crest whitestrips käyttöohje /
crest whitestrips käyttöOlen kokeillut yhden paketillisen verran. Aiheesta voit lukea tästä. Voisin tilata uudestaankin. Pysyvää tulosta ei kyllä saanut, mutta ihmekös tuo tällä teen/kahvin juonnilla.









elumen rr
Se kuuluisa kestävä paloautonpunainen hiusväri joka ei perustu hapetteeseen. Kestovärejä hellävaraisempi. Lisää voit lukea tästä ja tästä.













amorosa naamio nettikaupasta
Olen käyttänyt Montage Jeunessen kasvonaamioita. Ainakin kerran tilasin Feeluniquesta kasvonaamiosetin edulliseen hintaan. Tuotteita saa myös esim. Prismoista ja Cittareista. Voit lukea omakohtaisen kasvonaamio kokemukseni esim. tästä. Amorosan nettisivulle pääset tästä.









blondi shampoo blogspot
En ole ollut täysin blodi koskaan, mutta olen kyllä blondannut tukkaani runsaasti. Olenpa myös käyttänyt kärsineille/blondatuille hiuksille sopivia tuotteitakin. ja blogannutkin aiheesta, esimerkiksi tässä.









clearasil ultra
Olen blogannut yhdestä hakuun sopivasta tuotteesta tässä.









clinique kasvovesi
Käytän nykyään vain tarpeen vaatiessa Cliniquen kasvovettä (2). Talvella ihoni oli ajoittain kuiva eikä tilanne ole vielä niin vaativa, että ottaisin päivittäiseen käyttööni tämän supertehokkaan kasvoveden.

















dumb blonde shampoo
Olen käyttänyt ja kokemuksia tässä. Nyt suihkun nurkassa neljä noita Tigin jättimegaloonisia pulloja ja ketuttaa! ne vie ihan hulluna tilaa. Kuka käski aloittamaan uuden ennen vanhan loppumista? (kyllästyminen yhteen karkintuoksuun)









elea värinpoisto /









elean superblondi
Luottotuotteeni. Olen postannut varmaan useamminkin, mutta tässä yksi linkitettynä.
















keskiviikko 8. toukokuuta 2013

LivboX 05/2013

Tänään kävin noukkimassa oman boksini kotiin. Lisäksi postisedällä oli meidän karvaturreille iso painava loota (kuukauden märkämuonat ja uusi metallinen hiekkalapio ja Zooplussasta tietenkin). Takaisin siihen pienempään lootaan.

Tällä kertaa punaiseen verhotut tuotteet vaihtelivat vastaanottajien keskuudessa paljonkin. Itse sain paketin jossa mukana oli kuvissa näkyvät tuotteet. Toivoin salaa että tuo mascara sieltä löytyisi ja tällä kertaa toiveeni toteutui! Olen halunnut päästä tuota testaamaan ja nyt se on mahdollista. Turhakkeena koin nuo Lash Cardit. Mutta annetaan mahdollisuus. Laveran käsivoide sujahtaa laukkuuni mukaan. Samoin nuo puuteripaperit. Parempaa arviota tuotteista kunhan saan ne käyttööni. Ja lahjakortin voin tuhlata läheisessä hoitolassa jos vaan rahat riittää siellä shoppailuun. Ajattelin kuitenkin käydä kurkkaamassa saako tuolla kympillä mitään.

Mitä teidän boksinne sisälsi?




tiistai 7. toukokuuta 2013

Kicks bb foundation brush

Onneksi maltoin mieleni taannoin Hulluilla päivillä ja löysin tuhlaamisen sijaan tämän Perfect Foundation Brushin copy catin. Shiseido olisi kustantanut sen kolmisen kymppiä (alennuksessa) mutta tämä maksoi vain 14 euroa! Sen verran kova hypetys on tämän siveltimen ympärillä tällä hetkellä, että päätin viime viikolla nopeasti noutaa omani. Ostopaikkana BTW Helsingin Forumin Kicks. Joka oli muuten kuin taivas tämmöiselle kosmetiikkanarkkarille. Onneksi kynsihuoltoaika painoi päälle, joten kukkaro pelastui kuihtumasta kasaan.

Takaisin siveltimeen. Näppituntumalta tämä vaikuttaa samalta kuin tuo Shiseidon sivellin jota hullareilla hypistelin useampaan otteeseen. Tiiviisti olevat pehmeät synteettiset karvat antamat mahtavan tuntuman levittää meikkivoidetta (jonka muuten ei tarvitse olla juuri blemish balmia eli sitä beebeetä). Kokeilin tätä lauantaina. Ensituntuma oli outo, itse kun olen meikkivoiteen levitellyt sormin (lämpö pitää tuotteen notkeana ja helposti työstettävänä) mutta kyllä tällä sieltimellä Lorkun True Match levittyi kuin kankaalle konsanaan. Ehkä jopa hieman liian peittävästi. Mutta treenaamisella varmasti homma nopeutuu ja jäljestä tulee varmasti luonnollisempaa.

Sivellin on melko lyhyt kaveri, mutta toisaalta otteeni saattoi olla tottumattomana hieman hassu. Ainakin itse naureskelin taitelija-minälleni joka siveltimellä suti voidetta kuin taide-eurofiassa. Levitystapana oli muuten sellainen sively töpöttämisen sijaan. Luulen että töpöttelyllä olisi tullut vielä maalauksellisempi lopputulos. Töpöttelyä kokeilin vain ongelmakohdissa, joissa tarvittiin hieman peittämäpää jälkeä.

Alkutestin jälkeen en kadu ostostani ja harjoittelen siveltimen käyttöä. Pesusta vielä sen verran, että tiheän karvaston puhdistaminen ei ole helppo homma. Senpä takiat tilasin tänään pikapuhdistajan varsinaisten pesujen välien pitkittämiseksi.


Onko muita tähän mainioon kaveriin rakastuneita?
( mä tiedän että teitä on... )


sunnuntai 5. toukokuuta 2013

NOTD (vappu)

Hurjan pinkit vappukynnet esittelyssä. Aluslakkana Yves Rocherin Correction lakka. Nimettömiin värilakkana Color Clubin tuoksulakka nimeltä Gimme me a grape big kiss, jota kaksi kerrosta.  Tämä tuoksui jopa tuon pikakuivattajan alta niin, että mies kysyi onko mulla tuoksukynsilakkaa. Muissa kynsissä Livboxissa tullut Essien Lovie Dovie. Jota riittää se yksi hieman paksumpi kerros. Lisäksi vapun kunniaksi glitteriä kehiin. Nimettömiin kärkiin facebookin kynsilakka kirppikseltä ostamani Perfectin glitterihässäkkä, jolla myös etusormet kuorrutin. Muissa kynsissä Golden Rosen Jolly jewels sävyssä 110.  Ja päällyslakkana uusi luottopikakuivattaja inm OutTheDoor.



lauantai 4. toukokuuta 2013

Kissat ja kosmetiikka

Pakko täälläkin vilauttaa. Juurikin tänään 4.5.2013 päätti nuori herra Persialainen olla erittäin kiinnostunut mamman kosmetiikkakorista. Siitä missä säilytän kausittaiset arkimeikkini. Havahduin ihmeelliseen kolinaan. Hetken ihmettelin mistä ääni kuului, koska avopuoliso jo nukkui. Ei tullut heti mieleenkään että kissaherra olisi päättänyt tiputtaa koko korin lattialle. Karu totuus paljastui kun herra hiipi ulos vessasta. Siellä ne kaikki makasi lattialla. Onneksi Sleekin paletit säilyivät kaikki ehjinä! Mutta kyllä otti sydämestä availla paletit ja tarkastaa niiden vointi.

Katsokaa ja itkekää kanssani.





Tämä on ensimmäinen kerta kun näin käy ja nyt potuttaa etten ole tajunnut kuinka vaarassa meikit ovat olleetkaan koko tämän ajan. Kerran on Viiru varastanut kabukin pöydältä ( fiksaatio karvaisiin juttuihin ja mm.villalapasiin). Muutoin meikit ovat saaneet olla rauhassa - tähän saakka. Nyt pitää miettiä uudet järjestelyt. Mun hermot ei kestä toista katastrofia. Nyyh!

torstai 2. toukokuuta 2013

Keep The Flame Burning

Ensimmäinen kynsilakkakiekkoni esittelyssä. Kiekolla "punaiset lakat". Jokaisella naisella tulisi olla se ferrarin punainen kynsilakka. Se piristää hetkessä (samoin punainen huulipuna). Kuvan kiekolla lakkaa on yksi kerros. Kiekko itsessään on luonnonvalkoinen. Valitettavasti aurinko ei suosinut kuvauspäivänä. Mahdollisesti jossain vaiheessa päivitän kuvat. Oli hankala päättää mikä lakka kiekolle kuuluu, mutta pääasia että sain ne edes kiekoille ylipäätään.

Alla sävyjen nimet ylhäältä alkaen. Kiekoista näkee mikä lakka käyttäytyy hyvin ja peittää jopa sillä yhdellä kerroksella. Muutama raidoittunut lakka vilahtaa tälläkin kiekolla.


Oletko sinä kiekottanut kaikki lakkasi?



Elf- red velvet
Disi - 058
O.P.I -  ali´s big brake
Flormar - 030
La femme  - shang high red 17
O.P.I - the one that got away
CG- 253 unaffair to remmember
Flormar - 321
Flormar - 365
C.Arley - 800
China Glace -  662 cow girl up
Sinful colors - 265 rich in heart