perjantai 22. helmikuuta 2013

No Hesitation

En todellakaan epäröinyt laittaa tilausta Etsyssä kun törmäsin näihin kaunokaisiin. Damn you Paypal! Liian helppoa shopata. Mutta lupaan pitää näistä hyvän huolen. ;D





maanantai 18. helmikuuta 2013

is this love?

Lisää lakkoja hullun naisen laatikkoon. Nam nam. Etsystä tilatut kaksi kaunokaista sulattivat tämän kynsilakka-addiktin sydämen kertaheitolla. OOOOOoooh!

Lisäksi kolme  Color Clubin ihanuutta löysivät uuden kodin luotani. Hys hys, ei kerrota miehelle että lakat lisääntyvät vähentymisen sijaan... ;D

Tulisipa jo se kesä ja aurinko että nämä mamman mussukat pääsevät kunnolla oikeuksiinsa kuvissa.





perjantai 15. helmikuuta 2013

From Dusk Till Dawn...

 
Essencen kynsilakoista olikin aiemman postauksen yhteydessä kyselyä. Tässä hieman paremmat kuvat lakoista. Kolmannnessa kuvassa näkyykin lakkojen nimet. Näiden Twilight lakkojen lisäksi hamstrasin hohtopuuterin jota en tietenkään muistanut kuvailla. Onneksi muistin edes kaksi huulikiiltoa kuvata.
 
Tuotteet tilattu Beauty Cosmetic nettikaupasta. Tuossa kaupassa erikoista halpojen hintojen lisäksi on se ettei postikuluja näe "kassalla" vaan saat emailiin tiedon kuluista tilauksen tehtyäsi. Jos suostut esitettyihin kuluihin, niin saat maksuun tarvittavan linkin. PayPalin kautta jos en nyt ihan väärin muista. Postikulut ovat tilauksilleni olleet 10-20 euroa. Riippuen tietenkin ihan tilauksen koosta/painosta.
 
EDIT: Ja todettakoon että isommat tilaukset tein yleisesti ottaen viime vuoden puollella kun rajat olivat korkeammalla. Nykyisellä 20eurolla ei saa juuri mitään EU-alueiden ulkopuolelta kun postikulujen pitää sisältyä tuohon summaan. :P
 
 
 

 





Aika pliisujahan nämä ovat pigmenttisyydeltään...


torstai 14. helmikuuta 2013

Lily Lolo

Viime vuoden puolella kerroin tilanneeni mineraalimeikkejä alá Lily Lolo.
Tässä lyhyt postaus aiheesta, sillä mineraalimeikkipohja on nyt talven mittaisella tauolla. Ehdin hetken viettää kabukin pehmeässä maailmassa, mutta nyt en jaksa aamuisin kosteuttaa ihoa tarpeeksi etteikö kuivuus näkyisin. Minä kun nukun mahdollisimman pitkään aamuisin. Ihanne olisikin jos asuisin työpaikan vieressä ja heräisin vartin aikaisemmin kuin työaika alkaa... (toiveajattelua)

Valitsin tilausta tehdessäni samplekokoja jotka näkyvät tässä alla. Lisäksi mukana Finishing Powder, johon en ole vielä ehtinyt kunnolla tutustumaan. Näistä kattavampi postaus tulee kun ehdin mineraalien parissa hieman enemmän puuhailemaan. Kuten jo aiemmin mainitsin, niin iho on tällä hetkellä kuiva kosteuttamisesta huolimatta. Etenkin nenänpielet ja poskipäät saattavat toisinaan olla erittäin kuivat ja iho halkeilee ja muuten vaan kenkkuilee..

Se asia mitä olen jo oppinut mineraalimeikkipohjasta on tarpeeksi huolellinen kabukilla pyörittely. Ja kun omistaa mukavan pehmeän kabukin, ei aamuinen pyörittely rutiini ole yhtään hassumpi. Mitä enemmän jaksaa kabukin kanssa työskennellä, sitä parempi lopputulos.

Mitä mieltä te olette? Onko hyviä vinkkejä esimerkiksi kasvojen kosteuttamiseen?





keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Broken dreams.

Tein viime vuoden puolella tilauksen edulliseen verkkokauppaan nimeltä ELF. (Eyes-Lips-Face) Tilaukseni ovat aina onnistuneet hyvin ja toimitus sekä tuotteiden pakkaus on ollut sujuvaa. Mutta aina ei mene nallekarkit tasan. Tällä kertaa yksi tilaamistani Custom Eyes luomivärinapeista oli jotenkin onnistunut räjähtämään kuljetuksen aikana. Onneksi menetus on alle kahden euron. En jaksa nähdä vaivaa että tekisin reklamaation tapahtuneesta. Napin voi pelastaa pieneen rasiaan josta sitä voi sitten käyttää. Aika jauhoksi on nappi parka mennyt matkansa aikana.

Luomiväreistä enemmän kun ehdin näitä käytössä testailemaan ensin.



lauantai 9. helmikuuta 2013

Ei niin yllätyksellinen LivBox.

Sain oman boxini tänään. Tälläkin kertaa jo monessa blogissa esitelty boxi ei ollut itselleni yllätyksellinen. Joku ehdottikin ratkaisuksi blogitaukoa näin boxien postittamisen aikaan. Voisi olla kohdillaan, tosin en välttämättä malta olla kurkkimatta kuitenkaan.

Helmikuun boxin sisällöstä on ollut puhetta paljon. Hyvä vai huono? Loppuivatko tuotteet kesken? Itse olen kahden vaiheilla oman boksin sisällön suhteen. Pinkki Essien lakka ei välttämättä ollut se minulle mieluisampi, mutta Gallianon 10ml hajuvesi näyte on todella mieluinen. Ihmetystä herätti että se on lasisessa pullossa. Mutta onhan se sentään Galliano!

Nyt kuvasaastetta silmät ja suut täyteen.










Ps. Viitaten aiempaan pohdintaani. Tein jatkotilauksen tänään lounastauollani.

perjantai 8. helmikuuta 2013

Kaksi tulista fantasiaa ja yksi Flormar

Kerroin aiemmin että shoppailin Max Factorin hehkutettua (ja toisaalta dissattua) lakkaa nimeltä Fantasy Fire. Tämä minipullo on haluttua tavaraa ja turhaan metsästin sitä nettikaupoissa.

Törmäsin tähän moniuloitteiselta vaikuttavaan lakkaan  sattumalta läheisessä Anttilassa kun olin kenkäostoksilla. Siellä kaksi pientä pulloa odotti ostajaansa. Ja minähän ostin. Hintaa oli pyöristettynä kuusi euroa pullo eli aika kallis minipullo mielestäni. Mutta koska siellä oli ständi että kahden Max Factor tuotteen ostajalle ilmainen lahja niin ostopäätös oli valmis.

Ilmaislahjan esittelen teille ensi viikolla.

Samalla reissulla Seppälästä mukaan tarttui euron hintaan Flormarin samanhenkinen lakka. Monesta blogista olen lukenut että Fantasy Fire kaipaa kunnon aluslakan. Oliko kohtalon saattelemaa että ostin ensin tämän Flormarin ja sitten törmäsin Fantasy Fireen?

Ja nyt kuva-saasteeseen. Olkaa hyvä.










torstai 7. helmikuuta 2013

Kynsilakkailua ja uusia lakkoja laatikossani..

Esittelen pikaisesti muutaman ostamani kynsilakan. Jonkinmoista säästölinjaa olen yrittänyt ylläpitää, mutta hieman olen lipsunut.  *köh köh*

Loppuun muutamat lakkailut. Jonkin asteinen "haluan kokeilla kaikkea nyt ja heti"-linja on ollut. Mies kun vihaa kynsilakanpoistoaineen hajua. Sen takia yritän kerralla saada kaikki lakkailut ja pidän niitä kynsillä ainakin viikon.

Mutta kohta mieheke lähtee reissuun ja voin vaihtaa lakat vaikka joka päivälle.. buahhahaaaa! :D




TWILIGHT LAKKOJA!!! :D








keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Mietteitä LivBoxista.

Joulukuusta saakka on pieni musta laatikko piristänyt arkeani. Puhun siis LivBoxista. Nyt helmikuussa saan viimeisen boxin ja pohdin jatkanko tilaustani.

Kokosin tähän plussat ja miinukset kolmen kuukauden kokemusten pohjalta.

+ mukava piristys joka kuukausi
+ uusia tuotteita testattavaksi
+ suhteellisen edullinen "investointi" (noin 42€ /3kk)

- oman kosmetiikka arsenaalin paisuminen kuukausittain
- odottamisen tuska (ja toisaalta riemu)
- tuotteet joihin ei voi suoranaisesti vaikuttaa itse (omalle ihotyyppille sopivat tuotteet tai sävymaailma yms)

Sain LivBox tiililtä emailin jossa kehoitettiin pikaisesti uusimaan tilaus, jos haluaa ensi kuun paketin saada. Muutoin tilaus saattaa alkaa vasta edeltävässä kuussa jos tilaajia tulee paljon lisää.. Tässä nyt pähkäilen vielä mitä teen.... Apuva! 

Mitä ajatuksia boxit ovat herättäneet?


 
Ps. Kuvan kissaa ei vahingoitettu kuvausta varten...
 
Pps. Sainpas ensimmäisen oman bannerini tehtyä- myös pari kollaasia sain aikaiseksi viime yönä. Jos oma blogini saisi tästä taas vauhtia kunnon nousuun. Yksi uusi lukijakin on liittynyt joukkoon. Kiitosta vaan Teille kaikille. :)

tiistai 5. helmikuuta 2013

Merenneidon kynnet

Otin kokeiluun tammikuun Livboxissa tulleen Isadoran kynsilakan. Omani sain sävyssä 733 Paradise Green, julkean räikeä vihreä. Aluksi ajattelin että laitan tämän kiertoon kokeilematta, mutta joku sai minut tätä kuitenkin haluamaan kynsilleni. Kaipaus kesästä kenties?

Isadoran kynsilakka on siitä mukava että pullon koko on pieni. On siis mahdollista kuluttaa se oikeasti loppuun. Miinusta annan oudon töpöstä siveltimestä. En ole koskaan sotkenut yhtä paljon kynsinauhoja kuin tällä kertaa. Tosin käytössä siihen varmasti oppii ja levitysjälki on sangen hyvä sotkemisesta huolimatta. Yksi kerros riitti tällä kertaa aluslakan päällä, koska halusin kokeilla erästä toista lakkaa myös.



Kyseessä on Wettiksen Teal Of Fortune. Jota levitin yhden kerroksen kaikille kynsille etusormia lukuunottamatta.  Mutta vain huomatakseni että haluan kynsilleni myös essencen multi sparkling lakkaa. Jonka levitin sitten Isadoran lakan päälle etusormiin. Kerroksia on kaksi.

Kaikki lakkasin vielä kertaalleen uudella pikakuivattajallani jota niin monet kynsibloggaajat hehkuttavat. Eli inm Out The Door-lakalla. Joka oli siitä mukava tuttavuus, että lakka ei kutista alla olevia värikerroksia kynsien kärjistä kuten vanha rakkauteni Seche vite on alkanut tehdä. Samasta ongelmasta olen nyt lukenut muistakin blogeista. Sad but true.